Geschiedenis en ontstaan van Lifestyle Motowear

Mensen vragen regelmatig wat mij heeft bezield om Lifestyle Motowear te beginnen. Vooral de vragen waarom op deze plek, en waarom  in dit pand kwamen en komen langs . Zoals vaak het geval is het een samenloop van omstandigheden geweest.


Allereerst een wel heul lange sabbatical (lees werkloosheid) tijdens de financiële crises van 2008.

Omdat ik lang in de motorwereld werkzaam ben geweest en nog steeds ben, was er geen ervaring in de echte wereld. Althans volgens menig HR-  poppetje.

                                                                          Crisis 2008

  

Op dat moment was het de keuze tussen emigreren of een motorkleding zaak beginnen waar ik mijn eigen sausje aan toe kon voegen.Ik heb onder andere een succesvolle Hein Gericke franchise  gehad en wilde ik graag mijn eigen visie op de motorkleding loslaten. 

En na die lange tijd van financiële onrust besloot ik de welbekende knoop door te hakken.


Ik had voor mezelf besloten mij 100% in te zetten om Lifestyle Motowear vanuit mijn gedachten op papier te laten doen verschijnen dmv een heus bedrijfsplan. Dit bedrijfsplan moest een mogelijke financierder ervan overtuigen dat mijn visie een juiste was. Die investeerder heeft zich uiteindelijk gemeld.


Nou loop ik al ruim een decennia of twee mee in het motorwereldje. Wat mij opviel en eigenlijk steeds meer opvalt is dat alles hetzelfde is. Tijdens mijn zoektocht ben ik in vele motorzaken geweest. Op een gegeven moment moest ik even naar buiten om te kijken waar ik was. Eenheidsworst! Het lijkt wel de lokale supermarkt/ warenhuis.  

De standaardlocatie is een glazen blok pand op een grijs en grauw industrieterrein. Hoe gezellig is dat?! Je verkoopt geen auto's...                                                                                                                                       Motorkleding maar niet-op-een-industrieterreinEen motorfiets is zoveel meer dan slechts een vervoersmiddel om je van A naar puntje B te krijgen. Motorrijden is passie en gezelligheid. Samen het welbekende ‘bakkie’ doen, foto’s van je stalen ros laten zien van toen ze nog origineel was, en heul veul stoere bochtenpraat. Dat is motorrijden. Tenminste in mijn optiek.


De locatie moest dus alles behalve dat zijn. Gelukt, durf ik te stellen. Na lang zoeken heb ik een fantastisch pand gevonden. Een rustiek pand in het romantische /pitoreske ’s-Graveland. Een plek waar je langskomt als je een ritje op je motor maakt.

Er zijn maar weinig motorroutes die je langs de mooie plekjes van het lokale industrieterrein leiden.

Lifestyle Motowear is een gezellige plek, een plek waar je even langskomt om een bakkie te doen op de vlonder aan de vaart, even rondsnuffelen, praatje maken. Kortom, Lifestyle Motowear brengt de gezelligheid in het motorrijden terug. 

motorkleding-langs-een-motorroute-terras-aan-het-water

Nu, na 6 jaar, is dit de shop zoals  ie nu is;

Nèt ff anders, gaaf & uniek…… maar om echt het gevoel van de Lifestyle Motowear shop te kunnen ervaren is een bezoekje nodig. Onze shop is al eens omschreven als een grote woonkamer vol met motorkleding en motor gezelligheid! En dat laatste is wat wij belangrijk vinden.

Motorrijden is zo veel meer dan een motor rijden, zo veel meer omvattend als ergens een goedkoop motorjack kopen.

Motorgezelligheid, dat is waar wij voor staan.

Zo, nu eerst koffie.....

 koffie bij Lifestyle Motowear